Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
Łódź mieszkalna na rzece - 31093

66,00 €
Podatek wliczony w cenę

Wypłyń na pokład przytulnej łodzi mieszkalnej 31093 River z ® Creator 3 w 1. Ten efektowny model domku na wodzie oferuje mnóstwo ciekawych funkcji, w tym wyszukany taras z obrotowym krzesłem, stołem roboczym i dołączoną wędką. Jednocześnie można je otworzyć, aby uzyskać łatwy dostęp do wyszukanego wnętrza kabiny z krzesłem, łóżkiem, telewizorem, lampą i kuchnią. Zestawy Creator 3 w 1 oferują trzy różne możliwości budowania i zabawy. Zbuduj tę łódź i zamień ją w klasyczny model wodnosamolotu lub przeżyj nadbrzeżną przygodę w wiosce rybackiej z pomostem, kawiarnią i łodzią rybacką. Łódź mieszkalna zawiera 2 minifigurki gotowe na przygodę oraz figurki ptaków, pelikanów i krokodyli.

• Dzięki temu zestawowi masz 3 możliwości budowania ® Creator 3 w 1. Zbuduj rzeczną łódź mieszkalną i przekształć ją w wodnosamolot z portem i krabem lub wioskę rybacką z molo, kawiarnią i łodzią rybacką.
  • Łódź mieszkalna na rzece ma wyszukaną kabinę z krzesłem, łóżkiem, telewizorem, lampą i aneksem kuchennym, a także wyszukany pokład z 2 markizami, obrotowym krzesłem, stołem roboczym, zamontowaną wędką i 4 lampami.
  • Zawiera 2 minifigurki: rybaka i dziewczynę gotową na przygodę, a także figurki sześcianu ptaka, pelikana i krokodyla.
  • Wybierz się na zabawę i przygodę na pokładzie rzecznej łodzi mieszkalnej z egzotami ® zwierzęta!
  • Akcesoria obejmują kamerę, 3 koła ratunkowe i 2 ryby.
  • Łódź mieszkalna ma ponad 10 cm wysokości, 17 cm długości i 8 cm szerokości.
  • Hydroplan ma ok. 10 cm wysokości, 17 cm długości i 8 cm szerokości.
  • Wioska rybacka ma ponad 12 cm wysokości, 27 cm szerokości i 17 cm głębokości.
  • Łódź ma ok. 7 cm wysokości, 17 cm długości i 6 cm szerokości.
Liczba sztuk
396
Rok uruchomienia
2019
Minifigurky
2
LEGO®
31093
3 Rzeczy
5702016367874
No reviews
Product added to wishlist